Emergint, el llibret de 2016

Paco Quiles

26 - febrero - 2016

La falla La Victòria presenta al Casal Jove de Port de Sagunt Emergint, el seu llibret per a les falles de 2016


Panal Fallero dissenyarà el llibret

Paco Quiles

30 - noviembre - 2015

Panal Fallero, que compta amb una llarga trajectòria en el disseny de llibrets, serà l’estudi gràfic que dissenyarà per a La Victòria; llibret amb el qual perseguiran de nou quedar entre els tres primers llocs al concurs organitzat per la federació Junta Fallera de Sagunt.


Primer certamen literari infantil

Paco Quiles

30 - noviembre - 2015

L’associació cultural Falla La Victòria de Port de Sagunt convoca el primer certamen literari infantil, que porta el nom de la falla. La comissió fallera entregarà tres premis entre les millors obres rebudes, valorats amb 120 euros.


Tercera marató de donació de sang

Paco Quiles

18 - junio - 2015

La falla La Victòria realitzarà dilluns que ve, 20 de juny, una nova marató de sang al casal. Serà de 17 a 21 hores i pot vindre qualsevol faller i veí. Recorda que amb la teua sang pots salvar tres vides i és molt necessària este estiu!


Apostem per nous artistes fallers

Paco Quiles

18 - junio - 2015

La Victòria aposta per artistes fallers amb experiència en la secció Especial de València. La comissió de Port de Sagunt contrata a Royo-Baixauli i a Javier Igualada, després de plantar quatre anys seguits amb els mateixos artistes fallers


Llum i foscor en la presentació del llibret 2015

Paco Quiles

27 - febrero - 2015

A La Victòria ‘cremarem’ les nostres falles la nit de la plantà. Ho farem amb llanternes i màquines de fum, en un espectacle de lightpainting, amb el qual també hem realitzat el llibret. Amb el projecte Il·luminem!, ens hem convertit en la primera falla que rep suport internacional de l’Unesco.


Ja arriba el llibret de 2015

Paco Quiles

19 - febrero - 2015

Dijous que ve, 26 de febrer, presentarem el nostre llibret per al 2015 al saló d’actes del Centre Cívic de Port de Sagunt. Mentrestant, pots pegar una ulladeta ací mateix.  


Parlem del llibret 2014 a Cadena Nostalgia

Paco Quiles

1 - marzo - 2014

El president de la Falla La Victòria, Isaac Mas, i el seu delegat de Comunicació, Paco Quiles, parlen en el programa Fiesta Fallera, de Cadena Nostalgia, sobre el llibret de la seua comissió, que van presentar un dia abans en el Centre Cívic de Port de Sagunt. Escolta el programa ací.


Presentem el llibret en un acte multitudinari

Paco Quiles

27 - febrero - 2014

La falla La Victoria ha presentat el seu llibret per a 2014 amb un emotiu homenatge al faller Miguel Ángel Alegría, qui ha sigut nomenat President Honorífic de la comissió. El saló d’actes del Centre Cívic s’ha quedat xicotet per a l’acte.

Pots llegir el llibret ací: http://goo.gl/uk6hv9


Exposició de teles per a iniciar la setmana cultural

Paco Quiles

8 - octubre - 2013

L’associació cultural Falla La Victòria, del Port de Sagunt, va iniciar ahir la seua setmana cultural amb la inauguració d’una exposició sobre indumentària valenciana en el seu casal a càrrec de l’empresa Gironés-Vila, que va exhibir diferents teles de seda i raió i que pot visitar-se encara hui durant tota la vesprada. Les falleres majors […]


Vídeo destacado
Anunciantes