Paco Quiles En noviembre - 30 - 2015

12108025_870958043024489_756946537588132120_n

L’associació cultural Falla La Victòria de Port de Sagunt convoca el primer certamen literari infantil, que porta el nom de la falla. La comissió fallera entregarà tres premis entre les millors obres rebudes, valorats amb 120 euros.

El millor treball rebrà un lot de material escolar i educatiu valorat en 60 euros, a càrrec de Llibreria de Paula. El segon premi serà un altre lot, de 40 euros, en Papelería Papyros i, el tercer, de 30 euros en la Librería El Puerto. Els tres premis seran facilitats pels comerços patrocinadors del certamen literari.

El concurs està dirigit als alumnes del cicle d’Educació Primària dels municipis on es planten falles a El Camp de Morvedre, cursen o no els estudis en col·legis d’estes localitats. La finalitat és el foment de la cultura valenciana i la promoció de la llengua entre els més menuts.

«Volem que la comunitat educativa participe en este concurs, siguen o no fallers els xiquets, per tal de reforçar les competències lingüístiques d’escriptura i lectura de la nostra llengua, fins i tot en una població castellanoparlant com és Port de Sagunt», indica la delegada de llibret, Rosana Muñoz.

S’estableix una modalitat única de narrativa, ficció o no ficció, que haurà de versar sobre la cultura popular valenciana i es valorarà l’originalitat i la correcció lingüística. L’extensió mínima serà d’un full i la màxima de dos a ordinador o de tres a mà. Els escrits s’entregaran, fins al dijous, 17 de desembre al casal faller, en el carrer Huesca, 4 o per correu electrònic a l’adreça fallavictoria@gmail.com.

Els finalistes seran desvetllats al llarg del mes de febrer a anunciats de les xarxes socials, mentres que els tres guanyadors es coneixeran el dia de presentació del llibret de la falla, on rebran també els premis.

Categorías: Notícies

Leave a Reply

Debes identificarte para comentar.

Vídeo destacado
Anunciantes